Hybride Warmtepomp

Bespaar op uw gasverbruik

Verwarm uw huis met minder gas

Wanneer u nog niet helemaal volledig over wilt gaan naar elektrisch verwarmen, dan is een hybride oplossing een mooie uitkomst. Met de Hydrolution van Mitsubishi Heavy Industries is het mogelijk om uw bestaande CV-ketel om te toveren tot een hybride opstelling. Met een hybride opstelling is het mogelijk om uw gasverbruik drastisch te verlagen.

Hydrolution

De Hydrolution wordt aan uw bestaande CV installatie aangesloten. De warmtepomp zorgt voor een efficiënte wijze ervoor dat het water (voor verwarmt) wordt waardoor uw CV-ketel aanzienlijk minder gas hoeft te verbruiken.

Voordelen van hybride

  •  Energiebesparend
  • Hoge efficiëntie
  • Compact formaat
  • 65 graden tapwater
  • Stille modus
  • Verbinding met het internet

Totaaloplossing

Wij bieden een totaaloplossing en ontzorgen u volledig. Wij leveren de benodigde materialen, installeren en bieden ook onderhoud aan voor langdurig behoud. Wij beschikken over een ervaren team van installateurs die ook in bezit is van de nodige certificeringen. 

Subsidie in 2024 mogelijk

Voor het aanschaffen van een (hybride) warmtepomp krijgt u subsidie van de overheid om verduurzaming te stimuleren. Gemiddeld genomen krijgt u tot wel 30% vergoed op de kosten. Indien gewenst kunnen wij u ook helpen met het aanvragen van de subsidie. 

Nauwkeurige installatie

Met een team van ervaren installateurs zorgen wij ervoor dat de installatie netjes en nauwkeurig geïnstalleerd wordt. Wilt u eens vrijblijvend een gesprek over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Onze merken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul via de volgende knop eenvoudig de gegevens in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een geheel vrijblijvende offerte.