Airco

Voor een aangenaam klimaat. Zowel koelen als verwarmen.

Altijd een perfect klimaat

Met een airconditioning geniet u altijd van een perfect klimaat. Alle airconditionings die wij leveren wordt geinstalleerd met een warmtepomp. Hierdoor kunt u uw woning of bedrijf zowel koelen als verwarmen. Hierdoor heeft u altijd en aangenaam klimaat. De airconditioning werkt volledig elektrisch waardoor u ook veel kunt besparen op uw gasverbruik. In combinatie met zonnepanelen bespaart u nog veel meer!

Vrijblijvende woningscan

Indien gewenst komen wij geheel vrijblijvend bij uw langs om de situatie te bekijken. Na de huidige situatie goed in kaart te hebben gebracht, zullen wij u voorzien van een vrijblijvend advies.

Deskundig advies

Na het uitvoeren van de woningscan zullen wij u concrete adviezen geven voor de verduurzaming. Wij hebben de meest recente markttrends en productkennis opgenomen in ons aanbod. Onze adviseurs vertellen in een persoonlijk gesprek welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Installatie

Wanneer er voor een duurzame oplossing gekozen is, zullen onze eigen monteurs de oplossing realiseren. We maken samen een afspraak wanneer de verduurzaming plaats kan vinden. Doordat Klimaattechniek Oost alle medewerkers zelf in dienst heeft en de producten op voorraad kunnen wij de oplossing snel leveren. Tijdens het proces zullen wij u continu op de hoogte houden van de status. Wij doen er alles aan om zo duidelijk mogelijk te houden.

Eindgesprek

Nadat de verduurzaming opgeleverd is, zal uw persoonlijke projectmanager met u om te tafel gaan zitten om het verloop en het resultaat te bespreken. Ook wordt de opgeleverde producten gecontroleerd. Als dit dan samen met jouw projectmanager wordt bevestigd dan is de woning klaar voor een duurzame toekomst.

Onze merken

Vrijblijvend advies

Onze specialisten staan u graag te woord. Wij geloven in het geven van transparant en goed advies. Na het invullen van het contact formulier proberen wij zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Wenst u direct een voorstel te ontvangen? Klik op de onderstaande knop voor het aanvragen van de offerte: